18/09/2024 18/09/2024 Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και ιδιαιτέρως των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης Λάρισας. Περισσότερα από τριακόσια (300) σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς, καθώς και ο υπό ανέγερση Ιερός Ναός των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων. Από τη μεγάλη αυτή δοκιμασία που επέτρεψε ο Θεός, διασώθηκε μόνο η Εικόνα της Παναγίας της...
18 Σεπτεμβρίου, 2024 - 9:26
Τελευταία ενημέρωση: 18/09/2024 - 9:55

Οι Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης τιμούνε την Παναγία τη Γοργοϋπήκοο ένα χρόνο μετά τις πλημμύρες

Διαδώστε:
Οι Εργατικές Κατοικίες Γιάννουλης τιμούνε την Παναγία τη Γοργοϋπήκοο ένα χρόνο μετά τις πλημμύρες

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και ιδιαιτέρως των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης Λάρισας.

Περισσότερα από τριακόσια (300) σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς, καθώς και ο υπό ανέγερση Ιερός Ναός των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων. Από τη μεγάλη αυτή δοκιμασία που επέτρεψε ο Θεός, διασώθηκε μόνο η Εικόνα της Παναγίας της Γοργοϋπηκόου που παρέμεινε στη θέση της, άθικτη, παρά το μένος των υδάτων.

“Ευχόμενοι να μην ξαναζήσουμε παρόμοιες καταστάσεις, θα τελέσουμε εξαήμερες λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμή της Υπεραγίας Θεοτόκου της Γοργοϋπηκόου, στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου”, αναφέρει η ανακοίνωση της Ενορίας.

Οι λατρευτικές εκδηλώσεις θα τελεστούν σύμφωνα με το κάτωθι πρόγραμμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων