21/09/2024 22/09/2024 Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος απέστειλε τα συλλυπητήριά του στον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα για τις πλημμύρες στις νότιες περιοχές της Πολωνίας. Παρακάτω η επιστολή: Μακαριώτατε, αγαπημένε Αδελφέ και Συλλειτουργέ στο Ιερό Βήμα του Θεού! Παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σχετικά με τις πλημμύρες στη...
21 Σεπτεμβρίου, 2024 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 22/09/2024 - 0:59

Συλλυπητήρια από τον Πατριάρχη Μόσχας στον Μητροπολίτη Βαρσοβίας για τις πλημμύρες

Διαδώστε:
Συλλυπητήρια από τον Πατριάρχη Μόσχας στον Μητροπολίτη Βαρσοβίας για τις πλημμύρες

Ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών κ.κ. Κύριλλος απέστειλε τα συλλυπητήριά του στον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας κ.κ. Σάββα για τις πλημμύρες στις νότιες περιοχές της Πολωνίας.

Παρακάτω η επιστολή:

Μακαριώτατε, αγαπημένε Αδελφέ και Συλλειτουργέ στο Ιερό Βήμα του Θεού!

Παρακαλώ δεχθείτε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σχετικά με τις πλημμύρες στη νότια Πολωνία.

Ενθυμούμενοι ότι, όταν ένα μέλος πάσχει στην Εκκλησία του Χριστού, όλα τα μέλη πάσχουν μαζί του (Α’ Κορ. 12:26), προσευχόμαστε για τη σωτηρία των ανθρώπων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη ζώνη της καταστροφής, καθώς και για τη διατήρηση των ιερών της Πολωνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας.

Είθε ο πανάγαθος Κύριος να δώσει ειρήνη στις ψυχές των θυμάτων, να παρηγορήσει τους συγγενείς και τους φίλους τους, να ενισχύσει τη δύναμη όσων παλεύουν με τις συνέπειες της τραγωδίας και να δώσει ταχεία ανάρρωση στα θύματα.

Με εν Χριστώ αδελφική αγάπη,

+Κύριλλος
Πατριάρχης Μόσχας και πασών των Ρωσιών

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων