23/09/2024 23/09/2024 Σε διάφορα μέρη, εντός και εκτός Φθιώτιδος, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών για διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις. Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Ιδιωτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό «Η Γελαστή Φράουλα» μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας κ. Αθηνάς Τσιάκα. Ο κ. Συμεών παραβρέθηκε...
23 Σεπτεμβρίου, 2024 - 19:58
Τελευταία ενημέρωση: 23/09/2024 - 19:06

Ο Π. Γερουλάνος στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος – Διάφορες δράσεις του Φθιώτιδος Συμεών

Διαδώστε:
Ο Π. Γερουλάνος στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ι.Μ. Φθιώτιδος – Διάφορες δράσεις του Φθιώτιδος Συμεών

Σε διάφορα μέρη, εντός και εκτός Φθιώτιδος, βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες ο Σεβασμιωτάτος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών για διάφορες εκδηλώσεις και δράσεις.

Ο Σεβασμιώτατος τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στον Ιδιωτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό «Η Γελαστή Φράουλα» μετά από πρόσκληση της Διευθύντριας κ. Αθηνάς Τσιάκα.

Ο κ. Συμεών παραβρέθηκε και απηύθυνε χαιρετισμό στην τελετή βράβευσης των πρώτων αριστούχων των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της Φθιώτιδος για την επιτυχία τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2024, την οποία διοργάνωσε το Κέντρο Πολιτισμού Φθιώτιδος στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας στην Λαμία.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος ευλόγησε και φέτος τους νέους και τις νέες, αλλά και τους πιστούς της Μαρτυρικής πόλης της Σπερχειάδος, χοροστατώντας την Ιερά Αγρυπνία και τελώντας Αρχιερατική Αρτοκλασία στον Ιερό Ναό της Παναγίας Γόργιανης στην Σπερχειάδα.

Ο κ. Συμεών μετά από πρόσκληση της οικογενείας Βαρδή Βαρδινογιάννη, παραβρέθηκε στην εκδήλωση μνήμης και τιμής αφιερωμένη στη Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού με τίτλο: «Μαριάννα – Αγάπη, Ελπίδα, Φως», την οποία διοργάνωσε η οικογένεια Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη σε συνεργασία με το «Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» και το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο».

Τέλος, ο κ. Συμεών δέχθηκε επίσκεψη στο γραφείο του, στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως στη Λαμία, από τον Βουλευτή και υποψήφιο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κ. Παύλο Γερουλάνο, ο οποίος μάλιστα μίλησε και στον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Μητροπόλεως και στην δημοσιογράφο κ. Σοφία Λίτσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων