24/09/2024 24/09/2024 Με τη δέουσα ευλάβεια και μεγαλοπρέπεια τίμησε το ορεινό χωριό Μαλαντρένι στην Αργολίδα την Υπεραγία Θεοτόκο, την επονομαζομένη Μυρτιδιώτισσα, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024. Το απόγεμα της παραμονής της εορτής τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός. Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο....
24 Σεπτεμβρίου, 2024 - 13:10
Τελευταία ενημέρωση: 24/09/2024 - 13:29

Aρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στο Μαλαντρένι Αργολίδας

Διαδώστε:
Aρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή της Παναγίας Μυρτιδιώτισσας στο Μαλαντρένι Αργολίδας

Με τη δέουσα ευλάβεια και μεγαλοπρέπεια τίμησε το ορεινό χωριό Μαλαντρένι στην Αργολίδα την Υπεραγία Θεοτόκο, την επονομαζομένη Μυρτιδιώτισσα, την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2024.

Το απόγεμα της παραμονής της εορτής τελέστηκε Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός.

Ανήμερα της εορτής τελέσθηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου ο οποίος κήρυξε και τον θείο λόγο.

Το Ιερό Παρεκκλήσιο της Παναγίας είναι το μοναδικό σε όλη την Αργολίδα, βρίσκεται πάνω σε λόφο και η θέα είναι πανοραμική.

Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας ο νέος εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου Μαλανδρενίου π. Ζαχαρίας Τσακίρης, ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκτάριο, τους Ιερείς και τους πιστούς για την τιμή που έκαναν να παραβρεθούν και να τιμήσουν την Παναγία.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων