05/08/2019 05/08/2019 Tην Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Καναδά επισκέφθηκε ο ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας Άντριου Σηρ, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Σωτήριο. Ο κ. Σιρ ξεναγήθηκε από τον Σεβασμιώτατο στην Αρχιεπισκοπή Τορόντο και στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, που βρίσκεται στο ισόγειο και είναι γεμάτη με βυζαντινές...
05 Αυγούστου, 2019 - 8:53

Στην Αρχιεπ. Καναδά ο ηγέτης των Συντηρητικών

Διαδώστε:
Στην Αρχιεπ. Καναδά ο ηγέτης των Συντηρητικών

Tην Ελληνική Ορθόδοξη Αρχιεπισκοπή Καναδά επισκέφθηκε ο ηγέτης του Συντηρητικού Κόμματος και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης της χώρας Άντριου Σηρ, όπου συναντήθηκε με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο κ. Σωτήριο.
Ο κ. Σιρ ξεναγήθηκε από τον Σεβασμιώτατο στην Αρχιεπισκοπή Τορόντο και στην Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, που βρίσκεται στο ισόγειο και είναι γεμάτη με βυζαντινές εικόνες. Επισκέφθηκε επίσης την Πατριαρχική Ορθόδοξη Θεολογική Ακαδημία του Τορόντο και διάφορα γραφεία της Αρχιεπισκοπής.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων τέθηκαν θέματα που αφορούν στις διάφορες προκλήσεις και ευκαιρίες που αντιμετωπίζει η καναδική κοινωνία, στις παγκόσμιες εξελίξεις αλλά και στη σημασία της ειρήνης και της ενότητας μεταξύ των λαών, καθώς και η θρησκευτική ελευθερία σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στην Τουρκία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων