25/09/2024 25/09/2024 Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ι. Μητροπόλεως επισκέφτηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα, ο Κοσμήτορας της Αντιοχικής Σχολής Σπουδών (AHOS) Αρχιμανδρίτης Fadi Rabat, μετά του διδάκτορα και μεταδιδάκτορα κ. Ιωάννη Λαδά, διδάσκοντα εις ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια. Στην συνάντηση των, συζήτησαν θεολογικά θέματα και ζητήματα που αφορούν την κατεύθυνση των...
25 Σεπτεμβρίου, 2024 - 20:30
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2024 - 20:31

Επίσκεψη του Κοσμήτορα της Αντιοχικής Οικίας Σπουδών Αρχιμ. Fadi Rabat στον Αρκαλοχωρίου Ανδρέα

Διαδώστε:
Επίσκεψη του Κοσμήτορα της Αντιοχικής Οικίας Σπουδών Αρχιμ. Fadi Rabat στον Αρκαλοχωρίου Ανδρέα

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ι. Μητροπόλεως επισκέφτηκε τον Σεβ. Μητροπολίτη Αρκαλοχωρίου κ. Ανδρέα, ο Κοσμήτορας της Αντιοχικής Σχολής Σπουδών (AHOS) Αρχιμανδρίτης Fadi Rabat, μετά του διδάκτορα και μεταδιδάκτορα κ. Ιωάννη Λαδά, διδάσκοντα εις ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια.

Στην συνάντηση των, συζήτησαν θεολογικά θέματα και ζητήματα που αφορούν την κατεύθυνση των θεολογικών σπουδών και λειτουργία των Εκκλησιαστικών Ακαδημιών.

Εν συνεχεία, ο σεπτός Ποιμενάρχης τους ευχαρίστησε για την επίσκεψή των και τους παρέθεσε γεύμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων