26/09/2024 26/09/2024 Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε για την Μετάσταση του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου. Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός προεξήρχε στην ακολουθία του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού στην ενορία του Καλαθά Ακρωτηρίου στον Ιερό Ναό όπου είναι αφιερωμένος στον Άγιο Ευαγγελιστή Ιωάννη...
26 Σεπτεμβρίου, 2024 - 11:46
Τελευταία ενημέρωση: 26/09/2024 - 12:00

Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Ι.Μ. Κυδωνίας

Διαδώστε:
Αρχιερατικός Πανηγυρικός Εσπερινός της Μεταστάσεως του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στην Ι.Μ. Κυδωνίας

Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός τελέστηκε για την Μετάσταση του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στην Ιερά Μητρόπολη Κυδωνίας και Αποκορώνου.

Την παραμονή της εορτής ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνός προεξήρχε στην ακολουθία του Πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού στην ενορία του Καλαθά Ακρωτηρίου στον Ιερό Ναό όπου είναι αφιερωμένος στον Άγιο Ευαγγελιστή Ιωάννη τον Θεολόγο και διακονεί ο π. Βασίλειος Κιάσσος, κηρύττοντας το Θείο Λόγο με προτροπή του Σεβασμιωτάτου ο Πανοσιολογιώτατος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμανδρίτης Νικηφόρος Εικοσιδέκας.

Η Ακολουθία του Εσπερινού μεταδόθηκε και ζωντανά και από τον ραδιοφωνικό σταθμό της Ιεράς Μητροπόλεως Κυδωνίας και Αποκορώνου Μαρτυρία 95,5 FM.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων