27/09/2024 27/09/2024 Το Θεολογικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Πατριάρχης και η συνοδεία του έφτασαν το μεσημέρι στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας, όπου τους υποδέχτηκαν ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας Μητροπολίτης Φαναρίου κ....
27 Σεπτεμβρίου, 2024 - 17:53
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2024 - 17:38

Οικουμενικός Πατριάρχης και Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Θεολογικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας

Διαδώστε:
Οικουμενικός Πατριάρχης και Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στο Θεολογικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας

Το Θεολογικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας της Εκκλησίας της Ελλάδος επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο Πατριάρχης και η συνοδεία του έφτασαν το μεσημέρι στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας, όπου τους υποδέχτηκαν ο Γενικός Διευθυντής της Αποστολικής Διακονίας Μητροπολίτης Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος, ο Διευθυντής Υπηρεσιών, Επίσκοπος Σταυροπηγίου Αλέξιος, η κ. Ζέττα Μακρή, Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, o Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Γεώργιος Καλαντζής, ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Λάμπρος Μίχος, κλήρος και λαός.

Ο Πατριάρχης προσκύνησε στον ιερό ναό κι αμέσως μετά κατευθύνθηκαν προς το Θεολογικό Οικοτροφείο, όπου τον υποδέχθηκε ο Αρχιεπίσκοπος και οι φοιτητές.

Ύστερα από ένα σύντομο καλωσόρισμα από εκπρόσωπο τον φοιτητών, ο Πατριάρχης ευχαρίστησε για την υποδοχή και απηύθυνε πατρικό λόγο στους φοιτητές.

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων