30/09/2024 30/09/2024 Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού στον Αρχιεπισκοπικό Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου στη Μελβούρνη το Σάββατο και την Κυριακή, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2024. Των Ιερών Ακολουθιών διημέρου προεξήρχε ο άγων τα ονομαστήριά του, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός, περιστοιχούμενος από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Επισκοπής Μελβούρνης και από τον...
30 Σεπτεμβρίου, 2024 - 13:40
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2024 - 13:53

Ο εορτασμός των ονομαστηρίων του Επισκόπου Μελβούρνης Κυριακού

Διαδώστε:
Ο εορτασμός των ονομαστηρίων του Επισκόπου Μελβούρνης Κυριακού

Με λαμπρότητα εορτάστηκε η μνήμη του Οσίου Κυριακού του Αναχωρητού στον Αρχιεπισκοπικό Ιερό Ναό του Αγίου Ευσταθίου στη Μελβούρνη το Σάββατο και την Κυριακή, 28 και 29 Σεπτεμβρίου 2024.

Των Ιερών Ακολουθιών διημέρου προεξήρχε ο άγων τα ονομαστήριά του, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός, περιστοιχούμενος από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Επισκοπής Μελβούρνης και από τον π. Κωνσταντίνο Αποστολέλλη από την Ιερά Επισκοπή Χώρας.

Πλήθος πιστών συνέρρευσε στην εκκλησία προκειμένου να ευχηθεί στον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο κ. Κυριακό για την ονομαστική του εορτή.

Από την πλευρά του, ο Θεοφιλέστατος, τόσο μετά τον Εσπερινό, όσο και κατά τη Θεία Λειτουργία, μίλησε στο εκκλησίασμα για τον βίο και τις αρετές του Οσίου Κυριακού, ενώ μετέφερε σε όλους την αγάπη, τις ευχές και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

(Πηγή: To Βήμα της Εκκλησίας)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων