30/09/2024 30/09/2024 Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Πανοράματος ετελέσθη Μνημόσυνο για τον μακαριστό ιδρυτή, κτήτορα και Καθηγούμενο Αυτής, Αρχιμανδρίτη Συμεών Κραγιόπουλο. Στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία και το ιερό Μνημόσυνο προεξήρχε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο.  Στις Ιερές Ακολουθίες συμμετείχαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής...
30 Σεπτεμβρίου, 2024 - 21:15
Τελευταία ενημέρωση: 30/09/2024 - 20:57

Μνημόσυνο μακαριστού Αρχιμανδρίτη Συμεών Κραγιόπουλου

Διαδώστε:
Μνημόσυνο μακαριστού Αρχιμανδρίτη Συμεών Κραγιόπουλου

Το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2024 στην Ιερά Μονή Αγίας Τριάδος Πανοράματος ετελέσθη Μνημόσυνο για τον μακαριστό ιδρυτή, κτήτορα και Καθηγούμενο Αυτής, Αρχιμανδρίτη Συμεών Κραγιόπουλο.

Στην τελεσθείσα Θεία Λειτουργία και το ιερό Μνημόσυνο προεξήρχε ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Φιλόθεος, ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο.

Στις Ιερές Ακολουθίες συμμετείχαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου Πευκοχωρίου Χαλκιδικής Αρχιμ. Γρηγόριος, σύσσωμες οι Αδελφότητες των Ιερών Μονών Αγίας Τριάδος (Ανδρώα) και Γενεθλίου της Θεοτόκου (Γυναικεία) τις οποίες ίδρυσε ο μακαριστός π. Συμεών και πλήθος ευσεβών Θεσσαλονικέων.

2024.09.28 Αρχιερατική Θεία Λειτουργία - 10ετές Μνημόσυνο αειμνήστου Γέροντος Συμεών Κραγιόπουλου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων