01/10/2024 01/10/2024 Μεγάλη συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, με σκοπό και στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε εχθές, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. Κατά την εκδήλωση απηύθυνε διαδικτυακά χαιρετισμό ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέρων Εφραίμ.  Στην Εκδήλωση ερμήνευσαν τραγούδια ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής...
01 Οκτωβρίου, 2024 - 11:29
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2024 - 11:30

Χαιρετισμός Γέροντος Εφραίμ στην Φιλανθρωπική Εκδήλωση – Συναυλία της Μητρόπολης Πειραιώς (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Χαιρετισμός Γέροντος Εφραίμ στην Φιλανθρωπική Εκδήλωση – Συναυλία της Μητρόπολης Πειραιώς (ΒΙΝΤΕΟ)

Μεγάλη συναυλία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, με σκοπό και στόχο την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της τοπικής Εκκλησίας, πραγματοποιήθηκε εχθές, Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024, στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά.

Κατά την εκδήλωση απηύθυνε διαδικτυακά χαιρετισμό ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Γέρων Εφραίμ.

Στην Εκδήλωση ερμήνευσαν τραγούδια ο Χάρης Βαρθακούρης και ο Γιάννης Βαρδής με τη φιλική συμμετοχή του Κώστα Καραφώτη. Τραγούδησε, επίσης, η χορωδία των Εκπαιδευτηρίων της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς.

Η συναυλία αυτή, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό για την Μητρόπολη Πειραιώς, πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής και την συνεργασία του Δήμου Πειραιά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων