01/10/2024 01/10/2024 Επί τη ενάρξει, για τρίτη χρονιά, των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου «Νεόφυτος Βάμβας», η οποία στεγάζεται στην αίθουσα «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τελέσθηκε την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, Αγιασμός, από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Σωτήρος Πανοσιολ. Αρχιμ....
01 Οκτωβρίου, 2024 - 17:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/10/2024 - 15:59

Αγιασμός για την έναρξη μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Μ. Σύρου

Διαδώστε:
Αγιασμός για την έναρξη μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ι.Μ. Σύρου

Επί τη ενάρξει, για τρίτη χρονιά, των μαθημάτων της Σχολής Βυζαντινής και Παραδοσιακής Μουσικής της Ιεράς Μητρόπολης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου «Νεόφυτος Βάμβας», η οποία στεγάζεται στην αίθουσα «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος» του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τελέσθηκε την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, Αγιασμός, από τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Αναστάσεως του Σωτήρος Πανοσιολ. Αρχιμ. Νικόλαο Γαβαλλά.

Συμμετείχαν ο Εφημέριος του Ιερού Ναού Κοιμήσεως, Πρωτοπρ. Κωνσταντίνος Κοντός, ο εκ των Εφημερίων του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Οικον. Λουκάς Βασάλου, ο Διευθυντής της Σχολής και Πρωτοψάλτης του Ιερού Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως κ. Βασιλ. Χασανδρινός, οι Πρωτοψάλτες κ.κ. Λουκάς Τσούκος και Κωνστ. Ψαρρός, οι Διδάσκοντες και οι σπουδαστές της Σχολής.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ σε μήνυμά του ευχήθηκε στους σπουδαστές καλή επίδοση στη γνώση της Βυζαντινής και Παραδοσιακής μας μουσικής, ευχαρίστησε και συνεχάρη τον Διευθυντή της Σχολής κ, Βασ. Χασανδρινό και τους συνεργάτες του και ευχήθηκε σε όλους κάθε ευλογία Κυρίου στη ζωή και τα έργα τους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων