02/10/2024 02/10/2024 Ο Επίσκοπος Χουσίου κ. Ιγνάτιος υποδέχθηκε την ομάδα “Quasar Robotics” της Λέσχης Ρομποτικής του Εθνικού Κολλεγίου “Cuza Vodă” της πόλης Χούσι, η οποία θα συμμετάσχει σε διαγωνισμό ρομποτικής. Οι νέοι παρουσίασαν στον Θεοφιλέστατο τις δυνατότητες που έχει το νέο ρομπότ που δημιούργησαν με το οποίο και θα συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό First Tech Challenge, και...
02 Οκτωβρίου, 2024 - 12:05
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2024 - 11:53

Φοιτητές ρομποτικής επισκέφθηκαν τον Επίσκοπο Χουσίου

Διαδώστε:
Φοιτητές ρομποτικής επισκέφθηκαν τον Επίσκοπο Χουσίου

Ο Επίσκοπος Χουσίου κ. Ιγνάτιος υποδέχθηκε την ομάδα “Quasar Robotics” της Λέσχης Ρομποτικής του Εθνικού Κολλεγίου “Cuza Vodă” της πόλης Χούσι, η οποία θα συμμετάσχει σε διαγωνισμό ρομποτικής.

Οι νέοι παρουσίασαν στον Θεοφιλέστατο τις δυνατότητες που έχει το νέο ρομπότ που δημιούργησαν με το οποίο και θα συμμετάσχουν στον φετινό διαγωνισμό First Tech Challenge, και για αυτό το λόγο έλαβαν οικονομική ενίσχυση.

Η ομάδα «Quasar Robotics» έχει κατά σειρά 8 συμμετοχές στον συγκεκριμένο διαγωνισμό καταφέρνοντας να βάλει την πόλη Χούσι στον ρουμανικό χάρτη ρομποτικής.

Την προηγούμενη περίοδο, 2023-2024, η ομάδα κέρδισε το βραβείο Design II για την εφευρετικότητά της.

Πηγή: basilica

Φωτογραφία: Επισκοπή Χουσίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων