02/10/2024 02/10/2024 Την μνήμη των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης τίμησε η ενορία των Παραμεριτών Αλιβερίου στο φερώνυμο εξωκλήσι όπου την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου όπου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία απο τον Πρεσβύτερο π. Χρήστο Αποστόλου εφημέριο Τραχηλίου και Παραμεριτών. Συμμετείχε πλήθος πιστών από το Τραχήλι και Παραμερίτες. Το εξωκλήσι των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης εγκαινιάσθηκε 12 – 7...
Ενορίες : Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης Παραμεριτών Αλιβερίου
02 Οκτωβρίου, 2024 - 13:42
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2024 - 13:08

Η Εορτή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στους Παραμερίτες – Αλιβερίου

Διαδώστε:
Η Εορτή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στους Παραμερίτες – Αλιβερίου

Την μνήμη των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης τίμησε η ενορία των Παραμεριτών Αλιβερίου στο φερώνυμο εξωκλήσι όπου την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου όπου τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία απο τον Πρεσβύτερο π. Χρήστο Αποστόλου εφημέριο Τραχηλίου και Παραμεριτών. Συμμετείχε πλήθος πιστών από το Τραχήλι και Παραμερίτες.

Το εξωκλήσι των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης εγκαινιάσθηκε 12 – 7 – 2001 απο τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη και Πρύτανη της Ιεραρχίας Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου κ. Σεραφείμ.

 

Φωτογραφίες Δημήτριος Πετρογιάννης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων