02/10/2024 02/10/2024 Ειδική προσφορά για τους φίλους του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και της Πεμπτουσίας για την υποστήριξη της αριστουργιματικής παράστασης “Ποιητές του Ονείρου”, στο Ηρώδειο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, για τους σκοπούς του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εγκεφαλικής Παράλυσης. Για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων θα δοθεί η προνομικαή τιμή των 18 ευρώ...
02 Οκτωβρίου, 2024 - 13:17
Τελευταία ενημέρωση: 02/10/2024 - 13:18

Ειδική προσφορά για την παράσταση “Ποιητές του Ονείρου” στο Ηρώδειο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Διαδώστε:
Ειδική προσφορά για την παράσταση “Ποιητές του Ονείρου” στο Ηρώδειο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου

Ειδική προσφορά για τους φίλους του Ινστιτούτου Άγιος Μάξιμος ο Γραικός και της Πεμπτουσίας για την υποστήριξη της αριστουργιματικής παράστασης “Ποιητές του Ονείρου”, στο Ηρώδειο την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, για τους σκοπούς του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εγκεφαλικής Παράλυσης.

Για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων θα δοθεί η προνομικαή τιμή των 18 ευρώ στη Γ’ ζώνη αντί για τα εισιτήρια αξίας 40 ευρώ.

 

Οδηγίες για έκδοση εισιτηρίου με την προσφερόμενη έκπτωση:

1) Πηγαίνετε στην σελίδα προπώλησης στο

σύνδεσμο https://www.more.com/theater/zorz-frenterik-poiites-tou-oneirou/

2) Επιλέγετε το πεδίο Εισιτήρια για να οδηγηθείτε στην κάτοψη του Ηρωδείου

3) Αριστερά, πάνω από τον τιμοκατάλογο, θα δείτε το πεδίο «Παρακαλούμε εισάγετε τον κωδικό σας || Please enter your code». Στο πεδίο «ΚΩΔΙΚΟΣ», εισάγετε τον κωδικό OFFER18 και στη συνέχεια πατάτε το κουμπί «ΕΦΑΡΜΟΓΗ».

4) επιλέγετε την θέση της προτίμησής σας από το Κάτω Διάζωμα – Γ Ζώνη (ανοιχτό πράσινο) και αυτόματα εμφανίζεται η έκπτωση.

Τελική Τιμή εισιτηρίου: 18€ (αρχική τιμή 40€)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων