03/10/2024 03/10/2024 Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε, χθες, τον Αντιπρόσωπο της Αυστραλίας στην Παλαιστινιακή Αυτονομία – Ραμάλλα Eduard Russel. Ο Μακαριώτατος ανέλυσε το ποιμαντικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και φιλειρηνικό έργο του Πατριαρχείου και της διαφύλαξης του Καθεστώτος των Αγίων Τόπων και της Παλαιάς Πόλεως των Ιεροσολύμων και υπό τις τρέχουσες οδυνηρές πολεμικές καταστάσεις σε όλη την εκκλησιαστική...
03 Οκτωβρίου, 2024 - 8:16
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2024 - 12:47

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υποδέχθηκε τον Αντιπρόσωπο της Αυστραλίας στη Παλαιστινιακή Αυτονομία – Ραμάλλα

Διαδώστε:
Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων υποδέχθηκε τον Αντιπρόσωπο της Αυστραλίας στη Παλαιστινιακή Αυτονομία – Ραμάλλα

Ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ.κ. Θεόφιλος υποδέχθηκε, χθες, τον Αντιπρόσωπο της Αυστραλίας στην Παλαιστινιακή Αυτονομία – Ραμάλλα Eduard Russel.

Ο Μακαριώτατος ανέλυσε το ποιμαντικό, πολιτιστικό, κοινωνικό και φιλειρηνικό έργο του Πατριαρχείου και της διαφύλαξης του Καθεστώτος των Αγίων Τόπων και της Παλαιάς Πόλεως των Ιεροσολύμων και υπό τις τρέχουσες οδυνηρές πολεμικές καταστάσεις σε όλη την εκκλησιαστική επικράτεια και στη Γάζα και στην Ιερά Μονή του Αγίου Πορφυρίου.

Ο Μακαριώτατος επέδωσεν στον Eduard Russel επάργυρο πίνακα της πόλεως των Ιεροσολύμων. Στη συνέχεια ο Μακαριώτατος υποδέχθηκε ομάδα προσκυνητών από την Ουκρανία μετά των Ιερέων αυτών.

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων