03/10/2024 03/10/2024 Γεύμα δωρεά των νεονύμφων Σταύρου Μακριδάκη και Μαρίας-Άννας Ζουρίδη εκ Κρήτης προσφέρθηκε αντί για μπομπονιέρες, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της λιτανείας στο χωριό Ιμπόγκο της περιφέρειας Ιρίνγκα της Τανζανίας, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου. Συγκεκριμένα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου τελέστηκε μεθέορτη πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό...
03 Οκτωβρίου, 2024 - 11:17
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2024 - 11:07

Τανζανία: Αντί για μπομπονιέρες προσφέρθηκε γεύμα στο χωριό Ιμπόγκο ως δωρεά από νεόνυμφους

Διαδώστε:
Τανζανία: Αντί για μπομπονιέρες προσφέρθηκε γεύμα στο χωριό Ιμπόγκο ως δωρεά από νεόνυμφους

Γεύμα δωρεά των νεονύμφων Σταύρου Μακριδάκη και Μαρίας-Άννας Ζουρίδη εκ Κρήτης προσφέρθηκε αντί για μπομπονιέρες, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και της λιτανείας στο χωριό Ιμπόγκο της περιφέρειας Ιρίνγκα της Τανζανίας, με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου.

Συγκεκριμένα το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου τελέστηκε μεθέορτη πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στο χωριό Ιμπόγκο. Στη Θεία Λειτουργία προσήλθαν πιστοί και από κοντινές ενορίες με τους ιερείς τους και ορθόδοξοι μαθητές από το κοντινό Δημοτικό Σχολείο του χωριού.

Η δωρέα αποτελεί μια κίνηση συμβολική και γεμάτη αγάπη από ένα νεαρό ζευγάρι σε μια εποχή που το ατομικό συμφέρον και η μονομερής εξασφάλιση υλικών αγαθών κρατά τον άνθρωπο μακριά από τον πόνο και τις ανάγκες των αδελφών.

 

   

Πηγή: ierapostolikistegi

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων