03/10/2024 03/10/2024 Στην αίθουσα του θρόνου του Επισκοπείου εψάλη το πρωί της Τρίτης, 1 Οκτωβρίου 2024 ο καθιερωμένος πρωτομηνιάτικος Αγιασμός παρουσία των κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης. Την Ιερά Ακολουθία τέλεσε, τη σεπτή αδεία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου...
03 Οκτωβρίου, 2024 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 03/10/2024 - 18:25

O πρωτομηνιάτικος Αγιασμός στα Γραφεία της Μητροπόλεως Λευκάδος

Διαδώστε:
O πρωτομηνιάτικος Αγιασμός στα Γραφεία της Μητροπόλεως Λευκάδος

Στην αίθουσα του θρόνου του Επισκοπείου εψάλη το πρωί της Τρίτης, 1 Οκτωβρίου 2024 ο καθιερωμένος πρωτομηνιάτικος Αγιασμός παρουσία των κληρικών και λαϊκών υπαλλήλων των γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης.

Την Ιερά Ακολουθία τέλεσε, τη σεπτή αδεία και ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου, ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Λιβαδίου Καρυάς, Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Χριστοφόρος Αραβανής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων