04/10/2024 04/10/2024 Διοικητικά, εκκλησιαστικά και ποιμαντικά θέματα κυριάρχησαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων η οποία συνήλθε υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου κ.κ. Θεοφίλου.  Ο Μακαριώτατος και οι Πατέρες της Ιεράς Συνόδου συζήτησαν, επίσης, για τα οδυνηρά γεγονότα και τις δύσκολες στιγμές που διαδραματίζονται στους Αγίους Τόπους και την ευρύτερη περιοχή,...
04 Οκτωβρίου, 2024 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2024 - 12:33

Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Προσευχή για ειρήνη στους Αγίους Τόπους

Διαδώστε:
Πατριαρχείο Ιεροσολύμων: Προσευχή για ειρήνη στους Αγίους Τόπους

Διοικητικά, εκκλησιαστικά και ποιμαντικά θέματα κυριάρχησαν στη χθεσινή συνεδρίαση της Αγίας και Ιεράς Συνόδου του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων η οποία συνήλθε υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Πατριάρχου κ.κ. Θεοφίλου. 

Ο Μακαριώτατος και οι Πατέρες της Ιεράς Συνόδου συζήτησαν, επίσης, για τα οδυνηρά γεγονότα και τις δύσκολες στιγμές που διαδραματίζονται στους Αγίους Τόπους και την ευρύτερη περιοχή, προσευχόμενοι και παρακαλώντας το θείο έλεος για ειρήνη στον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνόδου ο Μακαριώτατος προχώρησε πολλές αναγκαίες διοικητικές μεταθέσεις και διορισμούς στην Ιορδανία, δίνοντας την ευλογία του στον Σεβασμιώτατο κ. Χριστόφορο να πραγματοποιήσει τις ανακοινώσεις.

“Ο Μακαριώτατος και οι Σεβασμιώτατοι προσευχήθηκαν για την ειρήνη του κόσμου και των Αγίων Τόπων”, καταλήγει ανακοίνωση του Πατριαρχείου.

Διαβάστε επίσης: 

Νέος Έξαρχος του Παναγίου Τάφου στην Αθήνα

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων