05/10/2024 05/10/2024 Ο Δήμαρχος της Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας. Ο Επίσκοπος Ταλαντίου Επιφάνιος (Καραγεώργος) εξελέγη χθες με ευρεία πλειοψηφία, 66 ψήφους, από τους εκλέκτορες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας νέος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας. Διαβάστε αναλυτικά: Με εκλογή Μητροπολίτη Μαντινείας και τεσσάρων...
05 Οκτωβρίου, 2024 - 14:29
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2024 - 15:05

Ο Δήμαρχος Τρίπολης για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας

Διαδώστε:
Ο Δήμαρχος Τρίπολης για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας

Ο Δήμαρχος της Τρίπολης Κώστας Τζιούμης, με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρθηκε στην εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Ο Επίσκοπος Ταλαντίου Επιφάνιος (Καραγεώργος) εξελέγη χθες με ευρεία πλειοψηφία, 66 ψήφους, από τους εκλέκτορες της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας νέος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας. Διαβάστε αναλυτικά: Με εκλογή Μητροπολίτη Μαντινείας και τεσσάρων Βοηθών Επισκόπων ολοκληρώθηκε η Ιεραρχία 2024 (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

“Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024 και η χηρεύουσα Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας απέκτησε τον νέο πνευματικό ηγέτη της. Διάδοχος του μακαριστού και αείμνηστου Αλεξάνδρου ο, με πολλά προσόντα προικισμένος, ΕΠΙΦΑΝΙΟΣ. Η εκλογή του Επισκόπου Ταλαντίου στην κεφαλή της Μητρόπολής μας γεννά ισχυρές ελπίδες για άξια συνέχεια μιας σειράς άξιων ιεραρχών – Αλέξανδρος, Θεόκλητος, Γερμανός κλπ- στον τόπο μας. Ο Δήμος Τρίπολης περιμένει – και θα υποδεχθεί- με τα καλύτερα των αισθημάτων και με υψηλές προσδοκίες τον νέο προκαθήμενο“, έγραψε χαρακτηριστικά.

Παρακολουθήστε το Μεγάλο Μήνυμα του εψηφισμένου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου:

Ο εψηφισμένος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος έκανε λόγο για «μεγάλη ευλογία και τιμή» που εξελέγη Ποιμενάρχης «μιας τόσο μεγάλης και ιστορικής Ιεράς Μητροπόλεως» σε δήλωση στην κάμερα της Pemptousia TV και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Στρουμπάκο.

Δείτε επίσης: 

Το τριπρόσωπο για την Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας Επιφανίου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων