05/10/2024 05/10/2024 Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή Γ΄ Λουκά. Διαβάστε τα όσα ανέφερε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος: ” “Νεανίσκε, σοί λέγω, ἐγέρθητι” (Λκ. 7,14) Νεαρέ σε διατάζω να σηκωθείς. Ο Χριστός μ’αυτόν τον λόγο, ανασταίνει τον γιό της χήρας της Ναΐν. Ο Χριστός αναδεικνύεται νικητής απέναντι...
05 Οκτωβρίου, 2024 - 14:14
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2024 - 14:15

Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή Γ΄ Λουκά (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Ο Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή Γ΄ Λουκά (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρακολουθήστε το σύντομο βίντεο που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιος, για την Κυριακή Γ΄ Λουκά.

Διαβάστε τα όσα ανέφερε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος:

” “Νεανίσκε, σοί λέγω, ἐγέρθητι” (Λκ. 7,14) Νεαρέ σε διατάζω να σηκωθείς. Ο Χριστός μ’αυτόν τον λόγο, ανασταίνει τον γιό της χήρας της Ναΐν. Ο Χριστός αναδεικνύεται νικητής απέναντι στον θάνατο. και οι δυό πορείες ενώνονται. Από τη μιά οι μαθητές κι αυτοί που ακολουθούσαν τον Χριστό, κι από την άλλη αυτοί που είχαν ένα νεκρό παιδί. Αλλά πλέον όλοι μετέχουν στη ζωή. Στη ζωή που ο Χριστός δίνει στους ανθρώπους. Κι ο Χριστός καλεί τον κάθε άνθρωπο που είναι νεκρός ψυχικά να αναστηθεί. Τον καλεί να διαλέξει τον δρόμο της ζωής, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Έλα! ο Χριστός περιμένει να μας δώσει, μας χαρίζει, μας δωρίζει τη ζωή. Από μας εξαρτάται να πούμε το “Ναι”. Και τότε Δοξολογία πρέπει στον Θεό. Οι άνθρωποι διψάνε τη ζωή. Ο Χριστός είναι η ζωή μας.”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων