05/10/2024 05/10/2024 Σε δήλωσή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, εμφανώς ικανοποιημένος, χαρακτηρίζει πολύ καλά τα αποτελέσματα αναφορικά με την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιου, χαρακτηρίζοντας μία από τις καλύτερες επιλογές της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Σε ότι αφορά ένα πολύ ανησυχητικό φαινόμενο για την Ελληνική κοινωνία...
05 Οκτωβρίου, 2024 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 05/10/2024 - 19:44

Ο Ιερισσού Θεόκλητος για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας Επιφανίου

Διαδώστε:
Ο Ιερισσού Θεόκλητος για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας Επιφανίου

Σε δήλωσή του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ. Θεόκλητος, εμφανώς ικανοποιημένος, χαρακτηρίζει πολύ καλά τα αποτελέσματα αναφορικά με την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιου, χαρακτηρίζοντας μία από τις καλύτερες επιλογές της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Σε ότι αφορά ένα πολύ ανησυχητικό φαινόμενο για την Ελληνική κοινωνία όπως η νεανική παραβατικότητα ο  Σεβασμιώτατος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Και η οικογένεια αλλά και όλη η ταραχή που έχει δημιουργηθεί από τη νεανική παραβατικότητα εάν δεν έχει την σφραγίδα της εκκλησίας δεν πρόκειται να εκλείψει. Και εξηγούμαι. Η μεν οικογένεια χρειάζεται οπωσδήποτε Χριστό, τα δε παιδιά χρειάζονται την Εκκλησία για να τα στηρίξει, τον πατέρα τους και τη μάνα τους. Όσο το γρηγορότερο τους το πούμε έξω από τα δόντια, τόσο ευκολότερα αυτό θα πραγματοποιηθεί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Εκκλησία της Ελλάδος στο πλευρό των Παλαίφατων Πατριαρχείων Αντιοχείας και Ιεροσολύμων – Η πρώτη ημέρα της Ιεραρχίας 2024 (ΦΩΤΟ)

Στήριξη του θεσμού της Οικογένειας και προτάσεις για την αντιμετώπιση της βίας κυριάρχησαν στη δεύτερη ημέρα της Ιεραρχίας (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

Με εκλογή Μητροπολίτη Μαντινείας και τεσσάρων Βοηθών Επισκόπων ολοκληρώθηκε η Ιεραρχία 2024

Ο Επίσκοπος Ταλαντίου Επιφάνιος νέος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας για την εκλογή του νέου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας Επιφανίου

O εψηφισμένος Μητροπολίτης Μαντινείας Επιφάνιος μιλάει στην Pemptousia TV

Ο Δήμαρχος Τρίπολης για την εκλογή του νέου Μητροπολίτη Μαντινείας

(Πηγή: drt915.gr)

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων