07/10/2024 07/10/2024 Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, με την ευκαιρία της ετήσιας και πανευβοϊκής 7ήμερης εμποροπανηγύρεως στα Χάνια Αυλωναρίου επαρχίας Κύμης, τελέσθηκε αγιασμός της εμποροπανηγύρεως από τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Κόσυφα, εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αυλωναρίου. Στον Αγιασμό έψαλε ο Αναγνώστης Ιεροψάλτης κ. Αναστάσιος Ρέτσας. Στην τελετή παρέστησαν ο Βουλευτής Εύβοιας κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Δήμαρχος Κύμης...
07 Οκτωβρίου, 2024 - 21:24
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2024 - 20:52

Αγιασμός Εμποροπανηγύρεως Αυλωναρίου Ευβοίας

Διαδώστε:
Αγιασμός Εμποροπανηγύρεως Αυλωναρίου Ευβοίας

Την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, με την ευκαιρία της ετήσιας και πανευβοϊκής 7ήμερης εμποροπανηγύρεως στα Χάνια Αυλωναρίου επαρχίας Κύμης, τελέσθηκε αγιασμός της εμποροπανηγύρεως από τον Πρωτοπρεσβύτερο Γεώργιο Κόσυφα, εφημέριο Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Αυλωναρίου. Στον Αγιασμό έψαλε ο Αναγνώστης Ιεροψάλτης κ. Αναστάσιος Ρέτσας.

Στην τελετή παρέστησαν ο Βουλευτής Εύβοιας κ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Δήμαρχος Κύμης – Αλιβερίου κ. Νικόλαος Μπαράκος, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι κοινοτήτων και τοπικοί παράγοντες, καθώς επίσης πλήθος επισκεπτών και παραθεριστών από πολλά μέρη της Έυβοιας και την Αθήνα.

Φωτογραφίες: Ματίνα Ρέτσα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων