07/10/2024 07/10/2024 Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) μετέδωσε σε απευθείας μετάδοση τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής, ο της ησυχαστικής πράξεως και θεωρίας ένθεος εραστής» από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο των πολυήμερων ενοριακών εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2024». ...
07 Οκτωβρίου, 2024 - 19:35
Τελευταία ενημέρωση: 07/10/2024 - 21:39

Συζήτηση για τον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή με τον Γέροντα Εφραίμ και τον Μητροπολίτη Μεσογαίας

Διαδώστε:
Συζήτηση για τον Άγιο Ιωσήφ τον Ησυχαστή με τον Γέροντα Εφραίμ και τον Μητροπολίτη Μεσογαίας

Το Διεθνές Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ» (ope.gr) μετέδωσε σε απευθείας μετάδοση τη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με θέμα: «Άγιος Ιωσήφ ο Ησυχαστής, ο της ησυχαστικής πράξεως και θεωρίας ένθεος εραστής» από τον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Δήμου Αγίου Δημητρίου Αττικής που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2024, στο πλαίσιο των πολυήμερων ενοριακών εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2024».

Συμμετείχαν ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής κ. Νικόλαος.

Τη συζήτηση διηύθυνε ο κ. Απόστολος Νικολαΐδης, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων