08/10/2024 08/10/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με αισθήματα της κατ’ άνθρωπον θλίψεως, ανήγγειλε την κοίμηση του ιερέως Χαραλάμπους Καρακάση. Ο π. Χαράλαμπος υπηρέτησε ως Εφημέριος σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Διακρίθηκε για την απλότητά του, την ευσέβειά του, το ευπροσήγορο του χαρακτήρα του. Κατέλειπε μνήμη ευλαβούς λειτουργού του...
08 Οκτωβρίου, 2024 - 8:12
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2024 - 8:21

Εκδημία ιερέως Χαραλάμπους Καρακάση

Διαδώστε:
Εκδημία ιερέως Χαραλάμπους Καρακάση

Η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, με αισθήματα της κατ’ άνθρωπον θλίψεως, ανήγγειλε την κοίμηση του ιερέως Χαραλάμπους Καρακάση.

Ο π. Χαράλαμπος υπηρέτησε ως Εφημέριος σε Ιερούς Ναούς και Ιερές Μονές της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Διακρίθηκε για την απλότητά του, την ευσέβειά του, το ευπροσήγορο του χαρακτήρα του. Κατέλειπε μνήμη ευλαβούς λειτουργού του Υψίστου, ο οποίος με συνέπεια και θυσιαστικό πνεύμα διακονούσε πάντοτε τις εφημεριακές ανάγκες της Ιεράς Μητροπόλεως.

Η Εξόδιος Ακολουθία του θα τελεσθεί την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 και ώρα 16:00’ στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αγίου Γεωργίου Αγρινίου, προεξάρχοντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων