10/10/2024 10/10/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2024, επισκέφθηκε τις σχολικές μονάδες του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου, 2ου και 5ου Γυμνασίου και του 3ου Γυμνασίου της πόλεως της Καρδίτσας. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους μαθητές και τους καθηγητές που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του να βρίσκεται κοντά στους μαθητές. Κατά...
10 Οκτωβρίου, 2024 - 16:54
Τελευταία ενημέρωση: 10/10/2024 - 15:29

Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος σε Γυμνάσια της Καρδίτσας

Διαδώστε:
Ποιμαντική επίσκεψη του Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος σε Γυμνάσια της Καρδίτσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος το πρωί της Τετάρτης 9 Οκτωβρίου 2024, επισκέφθηκε τις σχολικές μονάδες του 1ου Πειραματικού Γυμνασίου, 2ου και 5ου Γυμνασίου και του 3ου Γυμνασίου της πόλεως της Καρδίτσας.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους μαθητές και τους καθηγητές που ανταποκρίθηκαν στο αίτημά του να βρίσκεται κοντά στους μαθητές.

Κατά την επίσκεψη διένειμε αντίτυπο της Καινής Διαθήκης και μίλησε στα παιδιά για την αποκάλυψη του Θεού. Επίσης συμβούλεψε τα παιδιά, να μάθουν να βάζουν όρια στον εαυτό τους και να μην επιτρέπουν να τους βάζουν όρια οι άλλοι, να αγαπιούνται και να σέβονται ο ένας στον άλλον.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων