11/10/2024 11/10/2024 Το μοναστήρι Hadâmbu της κομητείας Ιασίου δώρισε πάνω από δύο τόνους με μη ευπαθή τρόφιμα στην Επισκοπή Μπελκύ η οποία θα τα μοιράσει σε οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια. Ο Επίσκοπος Μπελκύ κ. Αντώνιος ευχασρίστησε τον Ηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Nicodim Gheorghiță: «Η χείρα βοήθειας του Αρχιμανδρίτη Νικοδήμου αποτελεί πηγή ελπίδας για πολλές οικογένειες της Βεσσαραβίας»,...
11 Οκτωβρίου, 2024 - 14:08
Τελευταία ενημέρωση: 11/10/2024 - 13:21

Δύο τόνοι τροφίμων προσέφερε μοναστήρι από το Ιάσιο για τις ευάλωτες οικογένειες στην Επισκοπή Μπελκύ 

Διαδώστε:
Δύο τόνοι τροφίμων προσέφερε μοναστήρι από το Ιάσιο για τις ευάλωτες οικογένειες στην Επισκοπή Μπελκύ 

Το μοναστήρι Hadâmbu της κομητείας Ιασίου δώρισε πάνω από δύο τόνους με μη ευπαθή τρόφιμα στην Επισκοπή Μπελκύ η οποία θα τα μοιράσει σε οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια.

Ο Επίσκοπος Μπελκύ κ. Αντώνιος ευχασρίστησε τον Ηγούμενο της Μονής Αρχιμανδρίτη Nicodim Gheorghiță: «Η χείρα βοήθειας του Αρχιμανδρίτη Νικοδήμου αποτελεί πηγή ελπίδας για πολλές οικογένειες της Βεσσαραβίας», δήλωσε ο Επίσκοπος κ. Αντώνιος και πρόσθεσε: «Τον ευχαριστούμε εκ μέρους όλων των ωφελούμενων για τα δώρα που προσφέρθηκαν και ευχαριστούμε επίσης τα πνευματικά παιδιά για τη δωρεά. Ο Θεός να τους ανταμείψει όλους!».

Η κοινωνικοφιλανθρωπική δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του δράσης της Μονής με τίτλο «Καραβάνι Ελέους». Αυτές τις μέρες, το μοναστήρι ετοιμάζει επίσης μια αποστολή τροφίμων για τα θύματα της καταστροφής στην επαρχία Γκαλάτι.

Φωτογραφία: Facebook / Επισκοπή Μπελκύ

Πηγή: basilica

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων