08/08/2019 08/08/2019 Τα σημαντικότερα γεγονότα του Μεγάλου Πολέμου αναμένεται να απεικονιστούν στις προσόψεις του Ιερού Ναού των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, η ανέγερση του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2020 στο Εθνικό Πάρκο της Περιφέρειας της Μόσχας. Θα πρόκειται για χάλκινα γλυπτά που θα τοποθετηθούν στις προσόψεις. “Ο γλύπτης Βιτάλι Σάνοφ εργάζεται πάνω από τις πύλες του ναού...
08 Αυγούστου, 2019 - 8:02

“Εικόνες μαχών” στις προσόψεις του Ναού των Ενόπλων Δυνάμεων

Διαδώστε:
“Εικόνες μαχών” στις προσόψεις του Ναού των Ενόπλων Δυνάμεων

Τα σημαντικότερα γεγονότα του Μεγάλου Πολέμου αναμένεται να απεικονιστούν στις προσόψεις του Ιερού Ναού των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, η ανέγερση του οποίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2020 στο Εθνικό Πάρκο της Περιφέρειας της Μόσχας. Θα πρόκειται για χάλκινα γλυπτά που θα τοποθετηθούν στις προσόψεις.

“Ο γλύπτης Βιτάλι Σάνοφ εργάζεται πάνω από τις πύλες του ναού των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων. Εκεί θα απεικονίζονται τα σημαντικότερα γεγονότα του Μεγάλου Πατριωτικού Πολέμου”, δήλωσαν στους δημοσιογράφους αξιωματούχοι του Τμήματος Πληροφόρησης και Μαζικής Επικοινωνίας του Υπουργείου Άμυνας της χώρας.

«Μπορούμε να δουλέψουμε σχεδόν όλο το εικοσιτετράωρο, οι σύγχρονες τεχνολογίες μας επιτρέπουν να το κάνουμε». πρόσθεσε.

Η μάχη του Στάλινγκραντ, η απελευθέρωση της Σεβαστούπολης, η μάχη της Μόσχας, η νίκη επί του Ράιχσταγκ και πολλά άλλα σημαντικά γεγονότα του πολέμου θα απεικονιστούν στις προσόψεις της εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων