12/10/2024 12/10/2024 Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη ημέρα των τριήμερων πανηγυρικών εκδηλώσεων στα πλαίσια της Β’ Συνάξεως Πάντων των εν τη Μεγάλη Ελλάδι διαλαμψάντων Αγίων με τον γενικό τίτλο: “Από τον Άγιο Νικόλαο στον Προσκυνητή”. Στην κρύπτη της Βασιλικής του Αγίου Νικολάου στο Μπάρι εψάλη ο Παρακλητικός Κανών προς τον Άγιο Νικόλαο. Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος...
12 Οκτωβρίου, 2024 - 21:30
Τελευταία ενημέρωση: 12/10/2024 - 20:55

Πρώτη μέρα εκδηλώσεων της Β’ Συνάξεως Πάντων των εν τη Μεγάλη Ελλάδι διαλαμψάντων Αγίων

Διαδώστε:
Πρώτη μέρα εκδηλώσεων της Β’ Συνάξεως Πάντων των εν τη Μεγάλη Ελλάδι διαλαμψάντων Αγίων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες η πρώτη ημέρα των τριήμερων πανηγυρικών εκδηλώσεων στα πλαίσια της Β’ Συνάξεως Πάντων των εν τη Μεγάλη Ελλάδι διαλαμψάντων Αγίων με τον γενικό τίτλο: “Από τον Άγιο Νικόλαο στον Προσκυνητή”.

Στην κρύπτη της Βασιλικής του Αγίου Νικολάου στο Μπάρι εψάλη ο Παρακλητικός Κανών προς τον Άγιο Νικόλαο. Παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιταλίας κ. Πολύκαρπος, ο Ηγούμενος των Δομινικανών και Προϊστάμενος της Βασιλικής π. Ιωάννης, η εκπρόσωπος του Δημάρχου του Μπάρι, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου του Μπάρι, Δομινικανοί Πατέρες, μέλη της Ορθόδοξης Ενορίας του Μπάρι, Ιερείς της Αρχιεπισκοπής του Τράνι και πολύς κόσμος.

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ιταλίας κ. Πολύκαρπο πλαισίωναν ο Αρχιμανδρίτης π. Αρσένιος Εφημέριος στο Brindisi και ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικήτας Μέλλιος, Εφημέριος στο Μπάρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων