13/10/2024 13/10/2024 Στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, παρέστη την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης. Αμέσως μετά τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Αχειροποιήτου, την Επιμνημόσυνη Δέηση και την κατάθεση στεφάνων, ο κ. Καλαφάτης δήλωσε: «Ημέρα μνήμης...
13 Οκτωβρίου, 2024 - 14:15
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2024 - 14:43

Ο βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

Διαδώστε:
Ο βουλευτής Σταύρος Καλαφάτης για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα

Στις εκδηλώσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την Ημέρα Μνήμης του Μακεδονικού Αγώνα, παρέστη την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024 ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης.

Αμέσως μετά τη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Αχειροποιήτου, την Επιμνημόσυνη Δέηση και την κατάθεση στεφάνων, ο κ. Καλαφάτης δήλωσε:

«Ημέρα μνήμης μοναδικών ηρώων. Ήρωες που με τη θυσία τους φωτίζουν τον δρόμο που οφείλουμε να ακολουθούμε και ακολουθούμε οι σύγχρονοι Έλληνες. Αυτόν της αέναης προάσπισης της εθνικής μας κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων