14/10/2024 14/10/2024 Στον Ιερό Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χθες, 13 Οκτωβρίου 2024,  Κυριακή του Σπορέως και Κυριακή κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη των Οσίων και Θεοφόρων Πατέρων των συγκροτούντων την Ζ’ Οικουμενική...
14 Οκτωβρίου, 2024 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 14/10/2024 - 19:43

Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης την Κυριακή του Σπορέως

Διαδώστε:
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης την Κυριακή του Σπορέως

Στον Ιερό Ναού των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε τη Θεία Λειτουργία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος χθες, 13 Οκτωβρίου 2024,  Κυριακή του Σπορέως και Κυριακή κατά την οποία η Αγία μας Εκκλησία τιμά την μνήμη των Οσίων και Θεοφόρων Πατέρων των συγκροτούντων την Ζ’ Οικουμενική εν Νικαία Σύνοδο.

Ο οικείος Ποιμενάρχης στο κήρυγμά του λαμβάνοντας αφορμή από την παραβολή του Σπορέως αναφέρθηκε στην πνευματική ηλικία και την προαγωγή των πιστών, καθώς προσπαθούν χρόνο με τον χρόνο να πλησιάσουν τον Άγιο Θεό, οικοδομώντας μια ουσιαστική σχέση μαζί Του.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε η Ακολουθία του Αγιασμού για την έναρξη της νέας Κατηχητικής περιόδου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων