15/10/2024 15/10/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε σήμερα τα Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Ανυσίας Μάρτυρος και Παϊσίου του Αγιορείτου, στην περιοχή “Κούνουπας” της Μυκόνου, με τη συμμετοχή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Τουρλιανής, των Εφημερίων και των Διακόνων της νήσου και Κληρικών από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και...
15 Οκτωβρίου, 2024 - 17:07
Τελευταία ενημέρωση: 15/10/2024 - 17:02

Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Ανυσίας και Παϊσίου στη Μύκονο

Διαδώστε:
Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Ανυσίας και Παϊσίου στη Μύκονο

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σύρου, Τήνου, Άνδρου, Κέας και Μήλου κ. Δωρόθεος Β΄ τέλεσε σήμερα τα Θυρανοίξια Ιερού Παρεκκλησίου των Αγίων Ανυσίας Μάρτυρος και Παϊσίου του Αγιορείτου, στην περιοχή “Κούνουπας” της Μυκόνου, με τη συμμετοχή του Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Τουρλιανής, των Εφημερίων και των Διακόνων της νήσου και Κληρικών από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τις Ιερές Μητροπόλεις Νέας Ιωνίας και Ιερισσού, γνωστών της οικογενείας των κτητόρων, και πολλών πιστών.

Στη σύντομη προσλαλιά του, ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους αφιχθέντες στη Μύκονο Κληρικούς, συνεχάρη την φιλάγιο οικογένεια των κτητόρων και ευχήθηκε οι Άγιοι να τους προστατεύουν και να ευλογούν τη ζωή και τα έργα τους.

Το Σάββατο και την Κυριακή, 19 και 20 Οκτωβρίου αντίστοιχα, ο Σεβασμιώτατος θα μεταβεί στη Μύκονο για τις λατρευτικές Εκδηλώσεις επί τη ιερά μνήμη του Πολιούχου Μυκόνου Αγίου Μεγαλομάρτυρος Αρτεμίου και του Οσίου Γερασίμου Κεφαλληνίας, τον οποίο ιδιαιτέρως ευλαβούνται οι Μυκόνιοι.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων