17/10/2024 17/10/2024 Πλημμυρισμένη από διάθεση διακονίας και προσφοράς ξεκίνησε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 μια μεγάλη ομάδα συνεργατών του νεανικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, υπό την καθοδήγηση του πατρός Δημητρίου Βύρλιου, για την κατασκήνωση “Αγαπημένο Καταφύγιο-Ο Καλός Ποιμήν” στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, προκειμένου να περάσει ένα όμορφο φθινοπωρινό διήμερο σε αυτήν και παράλληλα να...
17 Οκτωβρίου, 2024 - 10:31
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2024 - 9:55

Συγκομιδή ελιάς από νέους και νέες της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Διαδώστε:
Συγκομιδή ελιάς από νέους και νέες της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως

Πλημμυρισμένη από διάθεση διακονίας και προσφοράς ξεκίνησε το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2024 μια μεγάλη ομάδα συνεργατών του νεανικού έργου της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, υπό την καθοδήγηση του πατρός Δημητρίου Βύρλιου, για την κατασκήνωση “Αγαπημένο Καταφύγιο-Ο Καλός Ποιμήν” στο Ποσείδι της Χαλκιδικής, προκειμένου να περάσει ένα όμορφο φθινοπωρινό διήμερο σε αυτήν και παράλληλα να συλλέξει τους καρπούς της ελιάς από τα ελαιόδεντρα που βρίσκονται μέσα στις εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης.

Φυσικά και αυτή η πανστρατιά αγάπης πραγματοποιήθηκε με την ευχή και ευλογία του πνευματικού πατέρα, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Βαρνάβα, ο οποίος ευλόγησε από την πρώτη στιγμή αυτό το εγχείρημα, που επιχειρείται οργανωμένα για άλλη μία χρονιά.

Ώρες ολόκληρες διήρκησε η συγκομιδή της ελιάς και όλοι οι διακονητές χαρούμενοι και συνεργαζόμενοι μεταξύ τους επέφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η ομάδα των νέων διανυκτέρευσε στην κατασκήνωση, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου το πρωί συμμετείχε στη Θεία Λειτουργία που τελέσθηκε εκεί από τον πατέρα Δημήτριο, παρακάθησε σε κοινή τράπεζα στην τραπεζαρία και αναχώρησε με την προσδοκία της επόμενης συνάντησης, όποτε αυτή πραγματοποιηθεί.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων