17/10/2024 17/10/2024 Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 έλαβε χώρα η πρώτη Γενική Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας για το νέο πνευματικό έτος υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Ηλείας κ. Αθανασίου, στην αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας. Της Συνάξεως προηγήθηκε Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πύργου. Κατά την Ιερατική Σύναξη, ο Μητροπολίτης καλωσόρισε...
17 Οκτωβρίου, 2024 - 17:51
Τελευταία ενημέρωση: 17/10/2024 - 17:58

Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας

Διαδώστε:
Γενική Ιερατική Σύναξη της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας

Την Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024 έλαβε χώρα η πρώτη Γενική Ιερατική Σύναξη των Κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας για το νέο πνευματικό έτος υπό του Σεβ. Μητροπολίτου Ηλείας κ. Αθανασίου, στην αίθουσα της Αποστολικής Διακονίας.

Της Συνάξεως προηγήθηκε Θεία Λειτουργία στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου Πύργου.

Κατά την Ιερατική Σύναξη, ο Μητροπολίτης καλωσόρισε όλους τους κληρικούς και τους ενημέρωσε για διάφορα τρέχοντα ζητήματα της Τοπικής Εκκλησίας.

Ακολούθως, ο Μητροπολίτης έδωσε τον λόγο στον προσκεκλημένο κεντρικό ομιλητή της Ιερατικής Συνάξεως Γέροντα Αντύπα Ιβηρίτη, ο οποίος ανέπτυξε το θέμα: «Η μετοχή των Ιερέων στο Μυστήριο της Ιεράς Εξομολογήσεως».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων