17/10/2024 17/10/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, μετά την επιστροφή του από ταξίδι στο εξωτερικό, χοροστάτησε στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου Πριγκήπου, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, μετά το πέρας της οποίας τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της αειμνήστου Αθηνάς Μαρτίνου, σεβαστής μητέρας του Άρχοντος Οφφικιάλου της...
17 Οκτωβρίου, 2024 - 21:02

Τρισάγιο Αθηνάς Μαρτίνου και Μαρίας Καρατζίκου τέλεσε ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων

Διαδώστε:
Τρισάγιο Αθηνάς Μαρτίνου και Μαρίας Καρατζίκου τέλεσε ο Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Πριγκηποννήσων κ. Δημήτριος, μετά την επιστροφή του από ταξίδι στο εξωτερικό, χοροστάτησε στο Μητροπολιτικό Ι.Ν. του Αγίου Δημητρίου Πριγκήπου, την Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024, κατά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας, μετά το πέρας της οποίας τέλεσε τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της αειμνήστου Αθηνάς Μαρτίνου, σεβαστής μητέρας του Άρχοντος Οφφικιάλου της Μητρός Εκκλησίας, κυρίου Αθανασίου Μαρτίνου, Μεγάλου Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως Πριγκηποννήσων.

Ο οικείος Ποιμενάρχης, το μεσημέρι της Κυριακής, επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον Εντιμολ. κύριο Μαρτίνο, στον οποίο διαβίβασε και και διά ζώσης τα θερμότατα συλλυπητήρια και την βαθιά συμπάθειά του και της περί αυτόν Εφοροεπιτροπής Πριγκήπου, αναφορικά με την εκδημία της εκλιπούσης πεφιλημένης μητέρας του.

Εξάλλου, ο Σεβασμιώτατος το πρωί της Δευτέρας, αφού μετέβη στο Κοιμητήριο του νησιού, ανέγνωσε τρισάγιο επί του τάφου της κατά την απουσία του θανούσης αειμνήστου Μαρίας Καρατζίκου, ευλαβούς γόνου της Πριγκήπου, και σεβαστής μητέρας του Διακόνου της Επαρχίας Ιερολ. π. Βασιλείου και συζύγου του κ. Χαραλάμπη Καρατζίκου, μέλος της Εφοροεπιτροπής .
Η Ι. Μητρόπολη, εύχεται να αναπαύη ο Κύριος τας ψυχάς αυτών εν Χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων