18/10/2024 18/10/2024 Την ακολουθία της ρασοευχής στον θεολόγο Ανδρέα Καραπιδάκη τέλεσε εχθές το απόγευμα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος. Ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε στον νέο μοναχό το όνομα Ιερώνυμος και τόνισε ότι «η βιωτή σου κατά την διάρκεια των πανεπιστημιακών σπουδών και ο χαρακτήρας σου ο παραδειγματικός...
18 Οκτωβρίου, 2024 - 8:06
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2024 - 9:21

Ακολουθία ρασοευχής από τον Αρχιεπίσκοπο στη Μονή Πετράκη

Διαδώστε:
Ακολουθία ρασοευχής από τον Αρχιεπίσκοπο στη Μονή Πετράκη

Την ακολουθία της ρασοευχής στον θεολόγο Ανδρέα Καραπιδάκη τέλεσε εχθές το απόγευμα, Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε στον νέο μοναχό το όνομα Ιερώνυμος και τόνισε ότι «η βιωτή σου κατά την διάρκεια των πανεπιστημιακών σπουδών και ο χαρακτήρας σου ο παραδειγματικός μας πείθουν ότι τα βήματά σου είναι σταθερά και στον τρόπο της νέας σου επιλογής, να έρθεις να διακονήσεις τον λαό του Θεού σε όποια θέση σου αναθέσει η Εκκλησία».

Σημείωσε, ακόμη, ότι «εμείς όλοι που βρισκόμαστε απόψε εδώ ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας τα βήματά σου να είναι κατα συνέχεια σταθερά και ο Θεός να σου δώσει όλες τις ευλογίες και τα αγαθά που αγιάζουν και ομορφαίνουν την ζωή μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων