09/08/2019 09/08/2019 Ξεκίνησε χθες 8 Αυγούστου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14 Αυγούστου η προσκυνηματική ποδηλατική πορεία 400 χλμ με τις ευλογίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νιζνί Νοβκορόντ της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Η πορεία είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση των δέκα ετών από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου. Στην πορεία αυτή υπό τον...
09 Αυγούστου, 2019 - 8:51
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2019 - 8:54

Ο ποδηλατικός “Δρόμος προς τον Ναό”

Διαδώστε:
Ο ποδηλατικός “Δρόμος προς τον Ναό”

Ξεκίνησε χθες 8 Αυγούστου και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 14 Αυγούστου η προσκυνηματική ποδηλατική πορεία 400 χλμ με τις ευλογίες της Ιεράς Μητροπόλεως Νιζνί Νοβκορόντ της Ρωσικής Ορθοδόξου Εκκλησίας. Η πορεία είναι αφιερωμένη στη συμπλήρωση των δέκα ετών από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Μόσχας και Πασών των Ρωσιών κ.κ. Κυρίλλου.

Στην πορεία αυτή υπό τον τίτλο “Δρόμος προς το Ναό” συμμετέχουν νέοι ηλικίας από 18 έως 35 ετών, και τα τελευταία χρόνια αποτελεί παράδοση για την νεολαία της ρωσικής μητροπόλεως.

“Σήμερα προσευχόμαστε ο Κύριος να σας δώσει δύναμη κατά τη διάρκεια του προσκυνήματός σας. Μια κοινή προσπάθεια στην οποία συμμετέχετε εσείς, η Ορθόδοξη νεολαία, θα σας φέρει μεγάλο όφελος. Θυμηθείτε ότι το ταξίδι έχει κυρίως πνευματικό χαρακτήρα” δήλωσε ο δήλωσε ο Μητροπολίτης Νιζνί, Νοβκορόντ και Αρζανάς κ. Γεώργιος.

Οι προσκυνητές με τα ποδήλατα θα επισκεφθούν εκκλησίες και μοναστήρια κατά μήκος της διαδρομής, θα λάβουν μέρος σε θεία λειτουργίες, θα πραγματοποιήσουν περιβαλλοντικές εκστρατείες, θα βοηθήσουν τις ενορίες να καθαρίσουν το περιβάλλον, θα επισκεφθούν τοπικά μουσεία και αξιοθέατα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων