19/10/2024 19/10/2024 Το πρωί της Παρασκευής, 18 Οκτωβρίου 2024, με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου. Το Μυστήριο τέλεσε ο Αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος π....
19 Οκτωβρίου, 2024 - 19:40
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2024 - 19:36

Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά στη Μητρόπολη Λευκάδος

Διαδώστε:
Θεία Λειτουργία στη μνήμη του Αγίου Ευαγγελιστού Λουκά στη Μητρόπολη Λευκάδος

Το πρωί της Παρασκευής, 18 Οκτωβρίου 2024, με την ευκαιρία της εορτής της μνήμης του Αγίου Αποστόλου και Ευαγγελιστού Λουκά, εψάλη στο Ιερό Μητροπολιτικό Παρεκκλήσιο του Αγίου Ευτυχίου η Ακολουθία του Όρθρου και στη συνέχεια τελέσθηκε η Θεία Λειτουργία, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου.

Το Μυστήριο τέλεσε ο Αιδεσιμώτατος Πρεσβύτερος π. Γεώργιος Αϊβασιλιώτης, εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου Νικολή Λευκάδος.

Πριν το πέρας της Θείας Λειτουργίας τελέσθηκε Τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των κτιτόρων του Ιερού Παρεκκλησίου Ευσταθίου, Ευτυχίου και Περσεφόνης Λαλαφράγκου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων