20/10/2024 20/10/2024 Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024, τιμήθηκε στον Θεολόγο Ευβοίας η μνήμη του Οσίου πατρός ημων Γερασίμου εν Κεφαλληνία. Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε με την ευκαιρία της εορτής στον ενοριακό ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Θεολόγου του Δήμου Διρφύων ιερουργούντος του εορτάζοντος Πρεσβυτέρου π. Γερασίμου Βασιλόπουλου, εφημέριου του ιερού ναού. Στην θεία λειτουργία συμμετείχαν ο...
20 Οκτωβρίου, 2024 - 14:53
Τελευταία ενημέρωση: 20/10/2024 - 13:51

Η Εορτή του Αγίου Γερασίμου στον Θεολόγο Διρφύων

Διαδώστε:
Η Εορτή του Αγίου Γερασίμου στον Θεολόγο Διρφύων

Την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2024, τιμήθηκε στον Θεολόγο Ευβοίας η μνήμη του Οσίου πατρός ημων Γερασίμου εν Κεφαλληνία.

Η Θεία Λειτουργία τελέσθηκε με την ευκαιρία της εορτής στον ενοριακό ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Θεολόγου του Δήμου Διρφύων ιερουργούντος του εορτάζοντος Πρεσβυτέρου π. Γερασίμου Βασιλόπουλου, εφημέριου του ιερού ναού.

Στην θεία λειτουργία συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητος Θεολόγου κ. Γεώργιος Καρλατήρας και οι πιστοί της ενορίας, οι οποίοι ευχήθηκαν στον εορτάζοντα εφημέριο τους.

Επίσης στο ιερό αναλόγιο απέδωσαν τους ύμνους οι Ιεροψάλτες κ. Ευάγγελος Μεγάκης του ιερού ναού και κ. Δημήτριος Πετρογιάννης ιερού ναού Αγίου Νικολάου Ερέτριας.

Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Μπενίσης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων