24/10/2024 24/10/2024 Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο είχε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Γιάννης Παπαδόπουλος, στην Αρχιεπισκοπή, στο πλαίσιο των επαφών του με θεσμικούς φορείς Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και διήρκησε περίπου 30 λεπτά. Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕΡΤ για τα νέα του καθήκοντα σε ένα χώρο τον οποίο όπως τόνισε...
24 Οκτωβρίου, 2024 - 16:29
Τελευταία ενημέρωση: 24/10/2024 - 16:23

Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Γιάννη Παπαδόπουλο

Διαδώστε:
Συνάντηση Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου με τον Πρόεδρο της ΕΡΤ, Γιάννη Παπαδόπουλο

Εθιμοτυπική συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο κ.κ. Ιερώνυμο είχε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Γιάννης Παπαδόπουλος, στην Αρχιεπισκοπή, στο πλαίσιο των επαφών του με θεσμικούς φορείς

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα και διήρκησε περίπου 30 λεπτά. Ο Αρχιεπίσκοπος συνεχάρη τον πρόεδρο της ΕΡΤ για τα νέα του καθήκοντα σε ένα χώρο τον οποίο όπως τόνισε παρακολουθεί, ενώ ευχήθηκε να γίνεται συνεχώς καλύτερος.

Από την πλευρά του ο Γιάννης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι η ΕΡΤ αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα στο έργο της εκκλησίας και θεωρεί υποχρέωσή της να το προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων