25/10/2024 25/10/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας γνωστοποιεί ότι την επόμενη ημέρα από την Ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου, την 1η Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει στην Τρίπολη μόνο ο Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Βασιλείου, όπου θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μητροπολίτη, και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα δεχθεί ευχές. Ο Μητροπολίτης...
25 Οκτωβρίου, 2024 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2024 - 19:18

Ι.Μ. Μαντινείας: Ο νέος Μητροπολίτης θα λειτουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης την 1η Νοεμβρίου

Διαδώστε:
Ι.Μ. Μαντινείας: Ο νέος Μητροπολίτης θα λειτουργήσει στον Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βασιλείου Τρίπολης την 1η Νοεμβρίου

Η Ιερά Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας γνωστοποιεί ότι την επόμενη ημέρα από την Ενθρόνιση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφανίου, την 1η Νοεμβρίου, θα λειτουργήσει στην Τρίπολη μόνο ο Μητροπολιτικός Ναός Αγίου Βασιλείου, όπου θα τελεσθεί Αρχιερατικό Συλλείτουργο προεξάρχοντος του Μητροπολίτη, και μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα δεχθεί ευχές.

Ο Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος εξελέγη από την Ιερά Σύνοδο της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος στις 4 Οκτωβρίου 2024.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του ope.gr: Στις 31 Οκτωβρίου η Ενθρόνιση του Μητροπολίτη Μαντινείας Επιφανίου

 

Φωτογραφία: Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων