25/10/2024 25/10/2024 Στη Νότια Κορέα περίπου 20 μέλη της Ενορίας του Αποστόλου Παύλου στο Incheon επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Gapyeong το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024. Αρχικά έψαλαν την Παράκληση της Παναγίας και στη συνέχεια άκουσαν από την Αδελφή Αγάθη μια σύντομη εξήγηση της ζωής των 24 Προστατών Αγίων της εν Κορέα Εκκλησίας και...
25 Οκτωβρίου, 2024 - 17:55
Τελευταία ενημέρωση: 25/10/2024 - 18:22

Νότια Κορέα: Επίσκεψη προσκυνητών στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Gapyeong

Διαδώστε:
Νότια Κορέα: Επίσκεψη προσκυνητών στην Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Gapyeong

Στη Νότια Κορέα περίπου 20 μέλη της Ενορίας του Αποστόλου Παύλου στο Incheon επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Gapyeong το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2024.

Αρχικά έψαλαν την Παράκληση της Παναγίας και στη συνέχεια άκουσαν από την Αδελφή Αγάθη μια σύντομη εξήγηση της ζωής των 24 Προστατών Αγίων της εν Κορέα Εκκλησίας και μια συγκινητική ιστορία για τον Άγιο Πορφύριο.

Κατόπιν οι προσκυνητές μετέβησαν στον τάφο του αειμνήστου Μητροπολίτου Πισιδίας κυρού Σωτηρίου για να προσευχηθούν υπέρ αναπαύσεως της μακαρίας ψυχής του και να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους.

Μετά όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι, εργάστηκαν για την καθαριότητα των εξωτερικών και εσωτερικών χώρων της Μονής.

Μετά το γεύμα οι προσκυνητές βάδισαν στο δάσος έξω από την Μονή και είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα δέντρα, τα βουνά και τα αγριολούλουδα και να ευχαριστήσουν τον Θεό για τα πλούσια δώρα της Δημιουργίας Του.

Περισσότερες φωτογραφίες στο άλμπουμ:

2024.10.19. 인천성당 가평 수도원 봉사활동

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων