25/10/2024 26/10/2024 Συνάντηση συνεργασίας είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος με τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κέρκυρα. Οι δύο πλευρές επαναβεβαίωσαν την εξαιρετική συνεργασία των τελευταίων χρόνων, ενώ ο κ. Γιαννόπουλος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για...
25 Οκτωβρίου, 2024 - 20:55
Τελευταία ενημέρωση: 26/10/2024 - 0:28

Συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Διαδώστε:
Συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Κερκύρας με το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Συνάντηση συνεργασίας είχαν το μεσημέρι της Παρασκευής 25 Οκτωβρίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων Νήσων κ. Νεκτάριος με τον Πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού» κ. Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο στα γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Κέρκυρα.

Οι δύο πλευρές επαναβεβαίωσαν την εξαιρετική συνεργασία των τελευταίων χρόνων, ενώ ο κ. Γιαννόπουλος ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για τα νέα προγράμματα που «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει εκπονήσει στις εγκαταστάσεις στην Χαμηλή Μαγουλάδων στην Βόρεια Κέρκυρα στην Μονή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τις οποίες έχει παραχωρήσει η τοπική Εκκλησία στην δομή, εκτιμώντας το σπουδαίο έργο που αυτή επιτελεί στην διακονία της νέας γενιάς.

Ο Σεβασμιώτατος εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι, παρά τις αλλαγές στο νομικό καθεστώς που επέφερε η Πολιτεία, η δομή θα συνεχίσει την προσπάθειά της, ώστε να υπάρξει και επιμόρφωση νέων ανθρώπων με χαμηλά κοινωνικά εισοδήματα, αλλά και ανάπτυξη στην περιοχή και σε όλη την Κέρκυρα, με τη συμμετοχή και νέων από ευρωπαϊκές χώρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων