28/10/2024 28/10/2024 Την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου, στο Forest Hill της Μελβούρνης, βοηθούμενος από τους κληρικούς π. Κυπριανό Νερούππο, Ιερατικώς Προϊστάμενο, και π. Κυριάκο Τσάπα. Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός μίλησε στο εκκλησίασμα, στα ελληνικά και στα αγγλικά λόγω της...
28 Οκτωβρίου, 2024 - 13:31
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2024 - 13:37

Μελβούρνη: Φόρος τιμής στους ήρωες του Έπους του ’40

Διαδώστε:
Μελβούρνη: Φόρος τιμής στους ήρωες του Έπους του ’40

Την Κυριακή, 27 Οκτωβρίου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μελβούρνης κ. Κυριακός ιερούργησε στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου, στο Forest Hill της Μελβούρνης, βοηθούμενος από τους κληρικούς π. Κυπριανό Νερούππο, Ιερατικώς Προϊστάμενο, και π. Κυριάκο Τσάπα.

Κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας, ο Θεοφιλέστατος κ. Κυριακός μίλησε στο εκκλησίασμα, στα ελληνικά και στα αγγλικά λόγω της παρουσίας και πολλών νέων, περί της ευαγγελικής περικοπής της ημέρας (Κυριακής Ζ’ Λουκά).

Ακολούθησαν η τέλεση Δοξολογίας επί τη επετείω της 28ης Οκτωβρίου 1940 και η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο που βρίσκεται στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού. Στην τελετή μνήμης και τιμής για τους ήρωες του «ΟΧΙ» παρέστησαν πολλοί ομογενείς, μεταξύ των οποίων και μαθητές Ελληνικού Σχολείου «Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός», της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αυστραλίας, οι οποίοι κατέθεσαν στεφάνια.

 

Πηγή: greek.vema.com.au

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων