28/10/2024 28/10/2024 Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι εορτασμοί για την 28 Οκτωβρίου 1940 στην πόλη του Άργους, τη Δευτέρα 28 οκτωβρίου 2024. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου, ιερουργούντος του πρωτοπρεσβύτερου και προέδρου του ΙΣΚΕ π. Γεωργίου Σελλή. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννα Λυτρίβη. Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση...
Ενορίες : Αγίου Πέτρου Άργους
28 Οκτωβρίου, 2024 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2024 - 16:32

Η μαθητική παρέλαση στο Άργος

Διαδώστε:
Η μαθητική παρέλαση στο Άργος

Με κάθε λαμπρότητα πραγματοποιήθηκαν οι εορτασμοί για την 28 Οκτωβρίου 1940 στην πόλη του Άργους, τη Δευτέρα 28 οκτωβρίου 2024. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Πέτρου, ιερουργούντος του πρωτοπρεσβύτερου και προέδρου του ΙΣΚΕ π. Γεωργίου Σελλή.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Ιωάννα Λυτρίβη.

Ακολούθησε Επιμνημόσυνη Δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο Πεσόντων της πλατείας Αγίου Πέτρου και η παρέλαση μαθητών, μαθητριών, προσκόπων και συλλόγων, με την συμμετοχή της Φιλαρμονικής δήμου Άργους Μυκηνών.

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε και χειροκρότησε τα τμήματα που συμμετείχαν στην παρέλαση της Εθνικής Επετείου.

 


STUDIO B&G ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ – Γ.ΡΑΣΣΙΑΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων