28/10/2024 28/10/2024 Μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Χρόνια πολλά Ελλάδα. Σήμερα η Ελλάδα του 1940 συνάντησε την Ελλάδα του 2024. Τα νιάτα της Ελλάδος παρήλασαν. Μας έκαναν υπερήφανους και έστειλαν με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και...
28 Οκτωβρίου, 2024 - 15:31
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2024 - 15:41

Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μετά την στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη: “Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και ισχυρή χώρα”

Διαδώστε:
Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας μετά την στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη: “Η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και ισχυρή χώρα”

Μετά το τέλος της στρατιωτικής παρέλασης στην Θεσσαλονίκη, ο Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Χρόνια πολλά Ελλάδα. Σήμερα η Ελλάδα του 1940 συνάντησε την Ελλάδα του 2024. Τα νιάτα της Ελλάδος παρήλασαν. Μας έκαναν υπερήφανους και έστειλαν με τον καλύτερο τρόπο το μήνυμα ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και ισχυρή χώρα και φυλάγει αποτελεσματικά την εθνική της κυριαρχία, την εδαφική της ακεραιότητα και τα κυριαρχικά της δικαιώματα».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων