28/10/2024 28/10/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων προέστη χθες της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως του ευεργέτου της Κομοτηνής, αειμνήστου Νέστορος Τσανακλή, το οποίο τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής . Ο Μητροπολίτης στον λόγο του, αναφέρθηκε στο έργο και στα ευεργετήματα του μεγάλου ανδρός τόσο προς την πόλη της Κομοτηνής, την...
28 Οκτωβρίου, 2024 - 20:45
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2024 - 19:42

Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως του ευεργέτη Νέστορος Τσανακλή στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας 

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη Δέηση υπέρ αναπαύσεως του ευεργέτη Νέστορος Τσανακλή στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων προέστη χθες της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως του ευεργέτου της Κομοτηνής, αειμνήστου Νέστορος Τσανακλή, το οποίο τελέσθηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κομοτηνής .

Ο Μητροπολίτης στον λόγο του, αναφέρθηκε στο έργο και στα ευεργετήματα του μεγάλου ανδρός τόσο προς την πόλη της Κομοτηνής, την Τσανάκλειο Σχολή, όσο και προς όλες τις πόλεις στις οποίες βρέθηκε, ακόμη και στη γη της Αιγύπτου. Τόνισε δε, ότι ελάχιστος φόρος τιμής προς τον ευεργέτη αυτόν είναι το να μη λησμονούμε αυτόν, μα και όλους τους ανθρώπους εκείνους που προσέφεραν στην πόλη, κληροδοτώντας στα παιδιά μας τέτοιο παράδειγμα, ώστε και αυτά να ακολουθήσουν παρόμοια πορεία. Έτσι, διερχόμαστε τον βίο μας, επιτελώντας θαυμαστά έργα.

Κατόπιν, επακολούθησε παρουσίαση του πολύπλευρου έργου του μεγάλου αυτού ευεργέτου, στην Τσανάκλειο Σχολή.

ΕΠΙΜΝΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΗΣΗ ΥΠΕΡ ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΟΣ ΤΣΑΝΑΚΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων