26/11/2018 26/11/2018 Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στον Ιερό Ναό Ευαγγ.Θεοτόκου Ηγουμενίτσας η εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατέρινης όπου τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία. Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε η Επίσημη Δοξολογία επί τη Επετείω της Εθνικής Αντιστάσεως,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου, παρουσία των τοπικών πολιτικών αρχών,...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 13:28

Ο εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης στην Ηγουμενίτσα

Διαδώστε:
Ο εορτασμός της Εθνικής Αντίστασης στην Ηγουμενίτσα

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα εορτάστηκε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, στον Ιερό Ναό Ευαγγ.Θεοτόκου Ηγουμενίτσας η εορτή της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Αικατέρινης όπου τελέσθηκε Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Μετά τη Θεία Λειτουργία τελέσθηκε η Επίσημη Δοξολογία επί τη Επετείω της Εθνικής Αντιστάσεως,χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Παραμυθίας, Φιλιατών, Γηρομερίου και Πάργας κ.κ. Τίτου, παρουσία των τοπικών πολιτικών αρχών, των σωμάτων ασφαλείας και πλήθους πιστών.

Ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως των ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων της Εθνικής Αντιστάσεως στο μνημείο των Ηρώων της πόλεως της Ηγουμενίτσας και εν συνεχεία έγινε η κατάθεση στεφάνων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Νομού.

 

 

 

Μετά το πέρας των εκδηλώσεων, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ηγουμενίτσας « ΠΑΝΘΕΟΝ», ο Σεβασμιώτατος τέλεσε τα εγκαίνια της ετήσιας έκθεσης της « ΦΛΟΓΑΣ».

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων