26/08/2019 26/08/2019 Η στάση της Εκκλησίας απέναντι στους πάσχοντες, έχει ως πηγή έμπνευσης τα θαύματα και τις θεραπείες του Ιησού, τόνισε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ. «Οι θαυματουργές θεραπείες που παρουσιάζονται σήμερα, που γοητεύουν τα μάτια μας, δεν αλλάζουν τη ζωή μας. Καταδεικνύουν απλώς έλλειμμα πίστη και απώλεια του αισθήματος της συμπόνιας» τόνισε. “Ο Ιησούς ζητά ανθρώπους...
26 Αυγούστου, 2019 - 9:08

Πατρ. Δανιήλ: “Να προσευχόμαστε για τους άλλους”

Διαδώστε:
Πατρ. Δανιήλ: “Να προσευχόμαστε για τους άλλους”

Η στάση της Εκκλησίας απέναντι στους πάσχοντες, έχει ως πηγή έμπνευσης τα θαύματα και τις θεραπείες του Ιησού, τόνισε ο Πατριάρχης Ρουμανίας κ.κ. Δανιήλ.

«Οι θαυματουργές θεραπείες που παρουσιάζονται σήμερα, που γοητεύουν τα μάτια μας, δεν αλλάζουν τη ζωή μας. Καταδεικνύουν απλώς έλλειμμα πίστη και απώλεια του αισθήματος της συμπόνιας» τόνισε.

“Ο Ιησούς ζητά ανθρώπους με ζωντανή πίστη, ανθρώπους που δεν είναι παθητικοί αλλά δεκτικοί, να μην είναι θεατές, αλλά να προσεύχονται, να έχουν μια ισχυρή πίστη, έλεος και αγάπη για αυτούς που υποφέρουν και αναζητούν “.

“Ακόμη και στην εποχή μας υπάρχουν άνθρωποι που δεν μπορούν να προσευχηθούν για τον εαυτό τους. Ως εκ τούτου, οι γονείς τους ή οι γύρω τους πρέπει να είναι πιστοί, και να προσεύχονται για αυτούς».

«Ευτυχισμένος είναι ο άνθρωπος που έχει πιστούς γονείς, αδελφούς και φίλους. Θα προσεύχονται γι ‘αυτόν όταν εκείνος δεν μπορεί”, δήλωσε ο Πατριάρχης Δανιήλ.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων