30/08/2019 30/08/2019 Η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας προετοιμάζεται για τον εορτασμό της 15ης επετείου από την ενθρόνιση του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ. Θεοδώρου. Οι συνεδριάσεις της Ιεράς Συνόδου που θα πραγματοποιηθούν στις 7-10 Οκτωβρίου, συμπίπτουν με την 15η επέτειο από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Θεόδωρου Β ‘της Αλεξάνδρειας. Θα τελεστεί Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο...
30 Αυγούστου, 2019 - 14:26
Τελευταία ενημέρωση: 30/08/2019 - 14:30

15 χρόνια από την Ενθρόνιση του Πατρ. Θεόδωρου

Διαδώστε:
15 χρόνια από την Ενθρόνιση του Πατρ. Θεόδωρου

Η Ιερά Σύνοδος του Πατριαρχείου Αλεξάνδρειας προετοιμάζεται για τον εορτασμό της 15ης επετείου από την ενθρόνιση του Πάπα και Πατριάρχη Αλεξανδρείας και Πάσης Αφρικής, κ. Θεοδώρου.

Οι συνεδριάσεις της Ιεράς Συνόδου που θα πραγματοποιηθούν στις 7-10 Οκτωβρίου, συμπίπτουν με την 15η επέτειο από την ενθρόνιση του Πατριάρχη Θεόδωρου Β ‘της Αλεξάνδρειας.
Θα τελεστεί Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο με τη συμμετοχή κληρικών και πιστών από όλη την Αφρική καθώς και της ελληνικής κοινότητας στην Αίγυπτο.

Στην λειτουργία θα παρευρεθούν επίσης όλοι επίσκοποι της Αλεξανδρινής Εκκλησίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων